Idag har jag varit hemma med en fantastisk kombo. Jag har både urinvägsinfektion och halsont samtidigt! Det ni! Självklart hade jag tänkt få lite saker gjorda här hemma och självklart har jag bara suttit vid TV:n och tittat på “The Office”. Fantastisk serie.

Något jag faktiskt fick gjort var att titta över min ekonomi och har jag tur kan jag kanske överleva detta! Om en månad (och en dag) är jag nog i fas igen!

Så till bilderna för dagen:
Jag har döpt detta mästerverk till “plötsligt händer det… eller så plötsligt var det faktiskt inte”. När jag åkte från jobbet igår såg jag av en slump att mätaren stod på 199997. Jag var självklart tvungen att hålla koll och stanna för att knäppa kort på 20 000 mil. Det är inte så ofta man får se så många nollor på en sån här mätare.

När jag och Bobbe sedan var ute och gick hittade vi denna fantastiska installation i skogen mellan Ålidhem och Carlshem. Även om jag inte har träffat skaparen gissar jag att verket heter antingen “Dude, where’s my pants?” eller “Vi hade i alla fall tur med vädret”. Jag tittade efter och är någorlunda säker på att det inte var mina byxor.

Kram Jenni