Jag tänkte mig att göra en liten recension av lite makeup-grejer jag köpt på sista tiden.

Vi börjar med paletterna. Först köpte jag en palett med 120 färger i den roligare delen av färgskalan. Jag köpte den på ebay och är jättenöjd! Färgerna är mycket dryga och ger bra färg på ögonlocken. Dessutom har man en hel del att välja på. Nackdelar: Man måste verkligen vara försiktig när man tar färg för annars rör man upp en massa färg som man sedan inte kan använda. Enligt www så är de även känsliga och går i smulor om man tappar dem. Det finns dock gott om filmer på youtube som visar olika sätt att rädda en färg som blivit småsmul.
Paletten köpte jag här: http://stores.ebay.co.uk/Siumohsing-Beauty-Store
Säljaren var trevlig och skickade snabbt. Dessutom får man olika små extrasaker med beroende på vilken auktion man väljer.
Betyg manly palett 120 färger: Rekommenderas.


Även fast jag älskar min manly 120 så kände jag att jag saknade lite mer naturliga färger. Dessutom finns det inte så många highlighters i naturliga färger i denna palett. Därför letade jag reda på min andra palett som har 88 färger i mer naturliga färger. Den här har en uppsjö av bruna och ljusa färger samt en rad med silvergrått och inslag av vinrött och grönt. Den här paletten är av ett annat märke (frågar mig inte vilket). Själva ramen är av något sämre kvalité och färgerna är mindre. Kvalitén på skuggorna är dock lika bra.
På många sätt är den här paletten mer användbar än den andra eftersom man kan hitta färger för alla tillfällen, även när man inte vill sticka ut så mycket. Det bästa är förstås att ha båda.
Betyg palett 88 med bruna och naturliga färger: Måste ha!

88-paletten är köpt här: http://stores.ebay.co.uk/KeyZone
Säljaren skickade snabbt och priserna var bra. Samtidigt som jag köpte min 88-palett passade jag på att ropa in lite penslar från sanna ställe. 24 penslar för dryga 80 kr inkl frakt. Det känns som att de är av bra kvalité. De luktar dock lite unket. Hoppas det går över.

Kram Jenni